Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Groot revalidatiecentrum Midden Nederland

Maandag 4 november 2013
Het Geriatrisch Revalidatie Centrum Midden Nederland (GRMN) is een feit. ISZ De Brug bundelt de krachten met de drie andere ouderenzorginstellingen van Stichting De Opbouw. De huidige revalidatieafdelingen van Birkhoven Zorggoed in Amersfoort, ISZ De Brug in Driebergen, De Bilthuysen in Bilthoven en Zorgpalet Baarn-Soest in Soest functioneren voortaan als één organisatorische eenheid. Hierdoor realiseren zij een samenhangend en flexibel aanbod van geriatrische revalidatiezorg in de gehele regio Midden Nederland. Het samengaan maakt het mogelijk om revalidatiezorg op maat te bieden aan cliënten.

Samenwerking andere organisaties en verwijzers

Het GRMN wil een intensieve samenwerking met verwijzers en zorginstellingen realiseren. Er wordt al intensief samengewerkt met Meander Medisch Centrum in Amersfoort, het UMC in Utrecht, het ziekenhuis Tergooi in Hilversum en het Diakonessenhuis in Utrecht en Zeist. Ook zijn er intensieve samenwerkingsbanden met Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht en MRC De Aardenburg in Doorn.

Eén loket

Voor ziekenhuizen en zorgverzekeraars wordt in het vierde kwartaal van dit jaar één loket gerealiseerd. De zorgbemiddeling/transfer kan hierdoor soepeler en sneller inspelen op de vraag naar revalidatieplaatsen. De zorg- en behandelprocessen zullen op de vier locaties worden geharmoniseerd waardoor de specialisatie en de kwaliteit van de revalidatiezorg wordt geoptimaliseerd.