Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Gratis introductieles geriafitness

Maandag 28 januari 2013
Trainen onder deskundige begeleiding én een actieve levensstijl vertragen het verouderingsproces. Geriafitness is een vorm van training waarmee u dit kunt bereiken. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut of medewerker sport & bewegen en met hartslagbewaking, werkt een deelnemer aan verschillende doelen. Er zijn mensen die zich richten op het behouden of verbeteren van hun kracht, anderen richten zich op hun balans of conditie en sommigen willen een paar kilo kwijt.

Individueel programma

Een deelnemer stelt eerst samen met de fysiotherapeut een individueel programma op. Een of twee keer in de week wordt hieraan gewerkt in groepsverband in de oefenzaal. Hier zijn zo’n tien andere mensen aan het geriafitnessen. Samen sporten is vaak ook veel gezelliger.

Introductieles

Voor meer informatie of een introductieles kunnen belangstellenden terecht bij de afdeling fysiotherapie van Nassau Odijkhof. Via telefoonnummer 0343-555893 of via e-mail: medisch.secretariaat@iszdebrug.nl. In februari en maart 2013 zijn de introductielessen kosteloos. Of lees verder op onze website over geriafitness bij ISZ De Brug.

 

Geriafitness bij ISZ De Brug