Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Gouden koffiemoment en wensboom bij Buurthuis De Brug

Woensdag 19 juli 2017

De waarde van samen koffie drinken? Onbetaalbaar als het niet meer vanzelfsprekend is! Met Gouden koffiemomenten brengen we mensen bij elkaar.

In samenwerking met Gouden Dagen hebben wij, Buurthuis De Brug, een 'gouden koffiemoment' geïntroduceerd. Het gouden koffiemoment is een bijna wekelijks en laagdrempelig koffiemoment, op donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, samen met de handwerkochtend. Iedereen die zin heeft in een kopje koffie en een praatje is van harte welkom.

Tevens maakt Gouden Dagen het mogelijk om wensen te vervullen. Het kunnen eenvoudige, maar ook betekenisvolle óf laatste wensen zijn. Want als je niet meer mobiel bent, je gezondheid slechter wordt of je veel mensen om je heen hebt verloren, is het niet meer vanzelfsprekend dat wensen nog uitkomen. Gouden Dagen laat individuele, maar ook groepswensen uitkomen.

Op donderdag 6 juli was ons eerste koffiemoment, waarbij ook onze wensboom in het Buurthuis is komen te staan. Heeft u een wens voor uzelf of voor een ander, hang hem dan in onze wensboom en wie weet komt hij wel uit!

Heeft u vragen? Stel ze gerust! Meer informatie via 0343 510 366 of info@buurthuisdebrug.com.