Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Genieten van Italiaanse sferen in Buurthuis De Brug

Donderdag 26 maart 2015

Maandag 23 maart werd in Buurthuis De Brug van start gegaan met een ‘thema-maaltijd’. Dit keer was het thema Italië. Deelnemers konden zich van tevoren aanmelden en betaalden €5,00 p.p. De bezoekers genoten die middag van ‘La Dolce Vita’. Aan één lange tafel werd het diner geserveerd. Pasta, mozzarella, lasagne, panna cotta en de tiramisu ontbrak natuurlijk niet. Koks uit de professionele keuken van ISZ De Brug bereidden het grootste deel van de maaltijd. Zij verzorgen ook de verse afhaalmaaltijden die onder andere bij Buurthuis De Brug verkrijgbaar zijn.    

Naast het genieten van een heerlijke verse maaltijd is dit ‘samen-eten’-moment voor veel bezoekers een waardevol samen zijn met leeftijdgenoten uit Driebergen e.o.    

Elke maand een thema-maaltijd
Buurthuis de Brug organiseert vanaf nu iedere maand een thema-maaltijd. De gastvrouwen van het Buurthuis leggen de bezoekers in de watten. En nemen ze ‘mee op reis’, door de bezoekers kennis te laten maken met meerdere aspecten van het land. Op maandag 4 mei (12.30 – 14.30 uur) is het thema China en kan men voor €5,00 p.p genieten van een heerlijke maaltijd. Men kan zich aanmelden via: www.buurthuisdebrug.com of 0343 510366. 

Genieten van Italiaanse sferen in Buurthuis De Brug