Laatste nieuws

 
Contact

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende Woerel / Vacature nr 1149

 

Wij zijn voor afdeling het Woerel (locatie Nassau Odijckhof) op zoek naar een betrokken en zelfstandige

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

(gemiddeld 32 uur per week)


Werkzaamheden

Je draagt zorg voor de uitvoering, coördinatie en continuering van het multidisciplinaire zorgproces voor onze psycho- geriatrische bewoners op basis van het zorgleefplan. Je neemt actief deel aan het werkoverleg en je levert een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen van de afdeling.

Functie eisen:
Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma op niveau 3. Daarnaast beschik je over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je hebt ervaring met psychogeriatrische verpleeghuiszorg. Ervaring met en kennis van de Ziekte van Parkinson is een pré. Je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden:
Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg. De functie is ingeschaald in schaal FWG 40.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie willen we je vragen om contact op te nemen met AnneMarie Azzaro (afdelingshoofd). Dit kan via telefoonnummer 0343-555815 of per mail a.azzaro@iszdebrug.nl.

Solliciteren:
Reageer via de link: Vacature EVV Woerel en klik op de button Solliciteren onder het kopje Acties en upload je sollicitatiebrief en CV. Of mail je brief en CV naar vacatures@iszdebrug.nl.

* Bij aanname vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Ook bellen wij standaard een referentie na.