Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Een jaar breien voor project Kenia in Buurthuis De Brug

Donderdag 18 augustus 2016
Deelnemers van Buurthuis de Brug hebben afgelopen jaar gebreid voor kinderen van een school in Kenia. Zij gingen hard aan de slag om dekens, knuffels, sjaaltjes, mutsen en truien te breien. De eerste breisels zijn in januari naar Kenia gebracht. Vandaag bedankte Marcella, namens het project Nagum Primary, iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet: bezoekers van het buurthuis en de wol die geschonken werd door buurtbewoners en bekenden. Met zes dozen en vijf boodschappentassen vol met breisels nam ze vandaag afscheid.  

Breien voor het goede doel
Het breien gaat door. Op 20 oktober gaat er een nieuwe brei-marathon van start en wordt er een nieuw goed doel bekend gemaakt. Deelnemers aan de brei-ochtenden stemmen voor welk goed doel er gebreid zal worden.  Iedereen is welkom op de brei-, haak- en borduurochtenden in  Buurthuis de Brug aan de Sperwerkamp 38, waarbij u wat voor uzelf kunt maken of voor het goede doel. Voor extra wol houdt het buurthuis zich ook graag aanbevolen. 

Over het Project Nagum Primary
Het project Nagum Primary is opgezet door een Nederlandse vrouw die erg begaan is met de 300 kinderen van de school Nagum. De streek waarin zij wonen ligt onder de evenaar wat inhoudt dat de nachten en ochtenden behoorlijk koud zijn. De warme truien en dekens zijn van harte welkom.

Meer informatie over activiteiten van Buurthuis De Brug: www.buurthuisdebrug.com