Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: De Brug zet vrijwilligers in het zonnetje

Maandag 17 oktober 2016

Op de locaties van De Brug was het donderdagavond 13 oktober een gezellige drukte. Voor ruim 200 trouwe en enthousiaste vrijwilligers werd in de eigen professionele keuken een heerlijk Zuid Amerikaans buffet bereid. Dit is een jaarlijkse traditie waarmee De Brug haar waardering uitspreekt voor de waardevolle en onmisbare inzet van vrijwilligers. Zij zetten zich dagelijks op verschillende manieren in voor onze oudere bewoners en cliënten.

Ruim 200 vrijwilligers genoten van de gerechten, prachtig gedekte tafels en de Zuid Amerikaanse sfeer die gecreëerd was. Eén van de vrijwilligers: “Wat een gezellige avond, ik heb genoten!” Deze avond werd er ook stil gestaan bij de jubilarissen. Zeven vrijwilligers zijn dit jaar 12,5 jaar vrijwilliger bij de Brug en twee vrijwilligers zelfs 25 jaar.  

Vrijwilligers bij De Brug
Vrijwilligers bij De Brug vormen samen met medewerkers een onmisbare schakel. Zij maken het verschil en geven kleur aan het dagelijks leven van ouderen. Ze begeleiden bijvoorbeeld bij uitjes, activiteiten zoals geheugentraining, wandelen, bingo, handwerken. Waardevolle inzet die enorm wordt gewaardeerd en hard nodig is. Wilt u ook vrijwilliger worden, of heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 0343 555555 of e-mail info.vrijwilligers@iszdebrug.nl

De keuken van De Brug  
Al 30 jaar wordt in de keuken van De Brug met veel zorg gekookt. De maaltijden worden bereid met verse en gezonde ingrediënten. Niet alleen bewoners genieten van de gezonde maaltijden. Ook collega-instellingen en inwoners van Driebergen en omstreken. Zij maken gebruik van Maaltijdservice De Brug. Dit is een uitkomst voor bijvoorbeeld senioren die op deze manier toch kunnen genieten van een gezonde maaltijd.