Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: De Brug trots op inzet vrijwilligers tijdens NL Doet

Maandag 14 maart 2016
Bezoekers en mantelzorgers  Ontmoetingscentrum De Vijver in de watten gelegd; mooie binnenplaats voor Buurthuis De Brug; tuinen lente-klaar op Nassau Odijckhof en Oud Hollandse gezelligheid in Sparrenheide

Verwendag Ontmoetingscentrum De Vijver
Op vrijdag 11 maart hebben ongeveer 20 vrijwilligers het team van het Ontmoetingscentrum bijgestaan om de bezoekers met dementie en hun mantelzorgers een onvergetelijke dag te bezorgen. ’s Ochtends serveerden de wethouders van de Utrechtse Heuvelrug koffie met zelf meegenomen gebak aan de toch zeker 60 aanwezigen. Daarna waren er verschillende leuke workshops, zoals Tai Chi door Ruud Tielsema, schilderen door Daphne Ritzen en een klankschalensessie door Humphrey Watchman. De workshop bloemschikken was een succes mede door de gesponsorde bloemen van Lavendel BV (Traay).  Na de lunch was er een gezellige high tea gesponsord door Albert Heijn (Traay) en een optreden van Joolentertainment. De zusjes Joyce en Marie-Louise Geurtsen wisten de mensen te raken met mooie herkenbare liedjes. Tussendoor kon men genieten van een massage (Eva Dekker), een schoonheidsbehandeling (Berna Tak) en een pedicurebehandeling (Anneke Sinke).

Genieten van verse wafels en Oud Hollandse spelletjes
Ook genoten vrijdag 11 maart bewoners van Sparrenheide van Oud Hollandse gezelligheid, dankzij de inzet van vrijwilligers. Een accordeonist zorgde voor de ‘meezingers’ en vrijwilligers bakten heerlijke verse wafels.

Tuinen lente-klaar op Nassau Odijckhof
Vrijwilligers hielpen op Nassau Odijckhof om de tuin van de Leyen en de Brink lente-klaar te maken. Er werd gestart met koffie met appeltaart om rond 10.30 met de klus te beginnen. ’s Middags kon men op de schone tuinstoelen genieten van de lente zon.

Binnenplaats Buurthuis De Brug opgeknapt
Bij Buurthuis De Brug ging een lang gekoesterde wens in vervulling; het opknappen van de ‘binnenplaats’. Nu kunnen de bezoekers bij mooi weer ook buiten genieten van de activiteiten van het buurthuis.

Dit alles dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers en het Oranjefonds.