Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: De Brug lanceert samen met wethouder www.voorouderen.nl

Maandag 28 november 2016

Donderdag 24 november was het om 12.30 uur een gezellige drukte in de woning van de Driebergse mevrouw Pen-Nijk. De Brug lanceerde deze middag samen met wethouder Hans Nijhof het platform www.voorouderen.nl. Met deze website worden de bestaande diensten van Maaltijdservice De Brug en het UITbureau voor Ouderen digitaal aangeboden. Om dit te vieren werd thuis bij mevrouw Pen-Nijk de eettafel prachtig gedekt. Samen met twee kennissen, Harm Hoekstra, directeur van De Brug en de Bilthuysen én Hans Nijhof schoof zij aan om te genieten van een verse gezonde maaltijd van Maaltijdservice De Brug. Het UITbureau voor Ouderen zorgde voor de muzikale omlijsting.

Er werd optimaal genoten van de heerlijke verse maaltijd en de vrolijke muziek. Het was een middag met waardevolle ontmoetingen en genieten van gezelligheid en lekker eten.

Waarom voorouderen.nl
We wonen tegenwoordig tot op hoge leeftijd thuis. Om prettig te blijven wonen kan wat extra gemak of gezelligheid soms net het verschil maken. Lukt het niet om elke dag te koken? Of heeft u even geen zin? Onze Maaltijdservice is er om een verse gezonde maaltijd te bereiden. Of wilt u samen met leeftijdgenoten genieten van een prachtig concert of een komiek die u heerlijk laat lachen? Het UITbureau zorgt er voor.  Oftewel: Ontmoet, geniet & kleur uw dag! 

      
Over Voorouderen.nl
De Maaltijdservice van De Brug bereidt al ruim 40 jaar heerlijke verse maaltijden. Deze worden dagelijks bezorgd in de regio. De Bilthuysen UITbureau voor ouderen is een begrip in de regio Bilthoven. Al bijna 10 jaar zijn zij specialist in volledig verzorgd genieten.

Om het makkelijk te maken zijn de producten en diensten nu ook online te bestellen. Met een paar drukken op de knop bestelt men een heerlijke verse gezonde maaltijd of een volledig verzorgd uitje of arrangement. www.voorouderen.nl   

Volg ons op www.facebook.com/voorouderen