Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Dagcentrum (dagbehandeling)

Voor wie

Het dagcentrum van ISZ De Brug is voor zelfstandig wonende ouderen die wegens lichamelijke en/of geheugenproblemen behoefte hebben aan verzorging, begeleiding en/ of behandeling. Bijvoorbeeld behandeling door een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, maatschappelijk werk of arts. Daarnaast biedt het structuur, activiteiten en gezelligheid. Het dagcentrum bevindt zich op de locatie Nassau Odijckhof.

Ook ondersteunen we mantelzorgers van de cliënten van ons dagcentrum. 

Dagbehandeling somatiek

De somatische dagbehandeling richt zich op het vergroten van zelfstandigheid en het verminderen van afhankelijkheid. Naast behandeling is er ruimte voor een combinatie van gerichte individuele- en groepsactiviteiten en diverse bezigheden zoals koken, creatieve en sociale activiteiten.

Het Dagcentrum is gespecialiseerd in de Ziekte van Parkinson. De behandelaars nemen deel aan het landelijke ParkinsonNet en werken multidisciplinair en volgens de richtlijnen.

Contacten met thuis

De medewerkers van de dagbehandeling onderhouden contact met de partner, familie of andere verzorgers in de thuissituatie. In overleg wordt een zorgplan opgesteld. Verder bestaat de mogelijkheid voor gesprekken met één of meerdere leden van het team.

Faciliteiten

Bezoekers van de dagbehandeling kunnen tegen betaling gebruik maken van de kapper en de pedicure. Afspraken kunt u maken via de medewerkers van het dagcentrum. De broodmaaltijd is gratis, voor de warme maaltijd vragen wij een bijdrage.

Respijtzorg

Kan de cliënt niet alleen thuis zijn, en wil de partner met vakantie of een weekend weg? Dan biedt ISZ De Brug respijtzorg. Dit houdt in dat een cliënt een weekend, midweek of paar weken kan logeren in het verpleeghuis.

Bereikbaarheid Dagcentrum

Het Dagcentrum is bereikbaar met eigen vervoer, De Belbus ( Driebergen) of een gecontracteerd taxibedrijf. Taxivervoer en Belbus kunnen geregeld worden door medewerkers van het Dagcentrum.
Wanneer u buiten Driebergen woont en gebruik maakt van de taxi, betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk van de ritafstand.

Informatie of aanmelden

U kunt voor vragen of aanmelding contact op nemen met maatschappelijk werk, telefonisch via 0343 555555 of per e-mail mw@iszdebrug.nl