Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Cursus 'Omgaan met ziekte van Parkinson' - PPEP

De Brug/SilverRade biedt een 'Patiënt en Partner Educatie Programma bij de ziekte van Parkinson'. Deze cursus is bedoeld voor Parkinsonpatiënten en hun partners. Heeft u interesse in deze cursus? Dan kunt u meer informatie opvragen of u aanmelden. Zie hiervoor de gegevens onder aan deze pagina. 


De ziekte van Parkinson is een chronische en langzaam progressieve aandoening die een leven drastisch verandert. De ziekte heeft niet alleen lichamelijke, maar ook psychische en sociale gevolgen die zijn weerslag kennen op het leven van de patiënt, maar ook op die van de partner. In de medische behandeling is vaak onvoldoende tijd en/of aandacht voor deze ingrijpende gevolgen. Deze cursus is bedoeld om juist hier aandacht aan te besteden. Het doel is om middels het aanbieden van informatie en het aanreiken van praktische handvatten bij te dragen aan het verminderen van de psychische en sociale problemen van patiënt én partner en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Deskundige begeleiding

De groepen worden deskundig begeleid door een psychologe en maatschappelijk werker (aangesloten bij ParkinsonNet) die goed bekend zijn met de ziekte van Parkinson en ervaren  in het geven van groepstrainingen.

Praktische informatie

Een exacte datum voor de eerstvolgende cursus is nog niet bekend, maar start bij voldoende aanmeldingen. U wordt daar uiteraard over geinformeerd.

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of om u aan te melden  kunt u terecht bij: Marjolein Winterman, ParkinsonNet GZ-psycholoog M.Winterman@iszdebrug.nl , 0343-555706 (medisch secretariaat) of Liesbeth Dolman, Maatschappelijk Werker, l.dolman@iszdebrug.nl , 0343 555 807.