Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Breien voor project Kenia in Buurthuis De Brug

Woensdag 16 maart 2016
Buurthuis de Brug is afgelopen zomer begonnen met breien voor kinderen van een school in Kenia. Deelnemers van het buurthuis gingen hard aan de slag om dekens, knuffels, sjaaltjes, mutsen en truien te breien. De eerste breisels zijn in januari naar Kenia gebracht. Op de foto is zichtbaar dat  de kinderen dolgelukkig waren met alles wat ze kregen. Dankzij de waardevolle inzet van bezoekers van het buurthuis en de wol die geschonken werd door buurtbewoners en bekenden.

We breien nog even door
De school kan nog meer gebruiken, dus we breien nog even door. Iedereen is welkom op 24 maart, 13 april en 28 april voor de brei-, haak- en borduurochtenden in  Buurthuis de Brug aan de Sperwerkamp 38, waarbij u wat voor uzelf kunt maken of voor de kinderen uit Kenia. Voor extra wol houdt het buurthuis zich ook graag aanbevolen.  

Project Nagum Primary
Het project Nagum Primary is opgezet door een Nederlandse vrouw die erg begaan is met de 300 kinderen van de school Nagum. De streek waarin zij wonen ligt onder de evenaar wat inhoudt dat de nachten en ochtenden behoorlijk koud zijn. De warme truien en dekens zijn van harte welkom.

www.buurthuisdebrug.com