Laatste nieuws

 
Contact

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

HKZ ISO 9001 Erkend leerbedrijf Calibris

Ouderenzorg Utrecht

Archief: Breien voor goed doel in Buurthuis De Brug - live bij RTV Utrecht

Dinsdag 25 oktober 2016

Donderdag 20 oktober werd er weer een breimarathon georganiseerd bij  Buurthuis De Brug. Aan het einde van deze breimarathon werd bekend gemaakt voor welk goed doel er aankomend jaar gebreid wordt. Deelnemers aan de brei-ochtenden brachten hun stem uit en de meeste punten gingen weer naar het project voor de school in Nagum, Kenia. Met veel enthousiasme gaan de deelnemers nog een jaar door met het breien voor dit goede doel. Afgelopen jaar zijn er veel breisels naar Kenia gestuurd, maar zij kunnen nog veel meer gebruiken.   

Iedereen is welkom op de brei-, haak- en borduurochtenden in  Buurthuis de Brug aan de Sperwerkamp 38, waarbij u wat voor uzelf kunt maken of voor het goede doel. Voor extra wol houdt het buurthuis zich ook graag aanbevolen. 

RTV Utrecht interviewde donderdag gastvrouw Yvonne van Gent voor een uitzending van Radio M. Om te luisteren klik hier, vanaf minuut 45 het interview.   


Project Nagum Primary
Het project Nagum Primary is opgezet door een Nederlandse vrouw die erg begaan is met de 300 kinderen van de school Nagum. De streek waarin zij wonen ligt onder de evenaar wat inhoudt dat de nachten en ochtenden behoorlijk koud zijn. De warme truien en dekens zijn van harte welkom.