Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

Archief: Bijzondere wellnessdag in Ontmoetingscentrum

Maandag 25 maart 2013

In het kader van NL DOET dag is er op 15 maart een Wellnessdag georganiseerd in Ontmoetingscentrum ‘De Vijver’. Verschillende bedrijfjes, organisaties en andere vrijwilligers hebben zich belangeloos ingezet om op deze dag de vaste bezoekers en hun mantelzorgers extra te verwennen en in het zonnetje te zetten.

Welnessprogramma

Om 10 uur werden de mensen ontvangen met koffie en gebak en konden ze een gevarieerd wellness programma volgen. De Beautyplusbus van het Ouderfonds stond al vroeg voor de deur en het team van schoonheidssalon ‘The Look Totaal kosmetiek’; Ina Smit en haar team ontvingen de cliënten voor een weldadige wellness behandeling en manicure. Elsebeth van Leeuwen en Patricia Prifti gaven massage workshops, Wanda Link had succes met haar Tai Chi lessen. Bij Nettie Hardeman kon men een pedicure behandeling ondergaan. Adriaan van Dam speelde accordeon muziek tijdens de lunch.

Tai Chi ontmoetingscentrum

's Miiddags was er bloemschikken met Anja Brandsma van de Bloemenkeuken. Humphrey Watchman organiseerde de bijzondere workshop ‘Schilderen met klankschalen’. Gemma van Soestbergen stelde haar yogalessen open. Marcel Udink maakte de foto’s. Verschillende middenstanders van de Traay hebben deze dag gesponsord zoals; Albert Heijn, Elenbaas, Lavendel, Bakker Baart, Lekker en biologische winkel Estafette.

College Utrechtse Heuvelrug

Het Ontmoetingscentrum was heel blij met de aandacht en hulp van het College van de Utrechtse Heuvelrug en zien dit als een positieve waardering voor het centrum! Alle wethouders en de gemeentesecretaris van de Utrechtse Heuvelrug bereidden en serveerden de lunch. Wethouder Zorg en Welzijn Elisabeth van Oostrum gaf een toespraak en benadrukte het belang van de Ontmoetingscentra.

College Utrechtse Heuvelrug bij ontmoetingscentrum

Langer thuis blijven wonen

Het Ontmoetingscentrum De Vijver biedt een ondersteuningsprogramma voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Voor de mensen met dementie is er een dagactiviteitenprogramma met het doel de dementie te vertragen en/of stabiliseren. Voor de mantelzorgers zijn er maandelijkse gespreksgroepen, informatiebijeenkomsten en spreekuren. Het programma is gericht op langer thuis blijven wonen. Ontmoetingscentrum ‘De Vijver’ is sinds maart dit jaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur open. Adres: Vijverlaan 10, 3971 HK Driebergen.

Mensen kunnen contact opnemen voor informatie of/en een kennismakinggesprek met coördinator Willy Sturkenboom, telefoon 0343 555401 of per mail w.sturkenboom@iszdebrug.nl