Laatste nieuws

 

Vragen

Informatie over zorg?

 

Servicebureau ISZ de Brug

Bereikbaar ma t/m vr van 8.30 - 18.00 uur 0343 555 555 of service@iszdebrug.nl

Erkend leerbedrijf

 

 

Contactgegevens

ISZ De Brug
Nassau Odijcklaan 3
3971 BN
Driebergen- Rijsenburg

Tel: 0343 555 555
Email: info@iszdebrug.nl

4 november: Sfeervolle Winterfair op locatie Sparrenheide van De Brug

Vrijdag 27 oktober 2017

Zaterdag 4 november as. organiseert De Brug wederom een sfeervolle Winterfair op locatie Sparrenheide, Sparrenheide 1 in Driebergen. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om de Winterfair te bezoeken. Bij verschillende kraampjes kunt u terecht voor hippe kleding, mooie sieraden, bijzondere woonaccessoires en vele andere leuke producten. Ook is er een Rad van Fortuin waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Tijdens de Winterfair zal het ook de inwendige mens aan niets ontbreken. Zo kunt u genieten van onder andere warme chocolademelk, ambachtelijk gebakken poffertjes en heerlijke Hollandse erwtensoep.

Bovendien steunt u met uw komst een goed doel. De opbrengst van deze dag gaat naar de aanschaf van een Magisch Interactief Schilderij, dat speciaal is ontwikkeld voor ouderen met dementie om waardevolle en plezierige herinneringen op te halen samen met familie, zorgprofessionals en vrijwilligers. Tijdens de Winterfair wordt een live demonstratie van het Magisch Interactief Schilderij gegeven.

De Winterfair is geschikt voor jong en oud, dus heeft u zin in een gezellig dagje weg? Dan hopen wij u te mogen begroeten op 4 november. De toegang is gratis.